Results 1 to 2 of 2

Thread: heater unit problem : very tepid air temperature in the binnacle-

  1. #1
    Join Date
    Nov 2019
    Posts
    3

    heater unit problem : very tepid air temperature in the binnacle-

    Hello,

    I actually have some trouble with the heater unit .

    The air produced is just a very very very tepid.

    I have a stationary heater (webasto) installed . It power on and seam to produce heat. It's "hot".

    I inspected the 2 ducts that enter in the binnacle and feed the heater radiator: they are hot , and the temparature seams to be the same in and out...

    So :

    1 - With Webasto ON , car engine OFF : Very very tepid air
    2 - With Webasto OFF , car engine ON , (after 15/20 minutes) : same very tepid air.

    I downloaded the heater diagram and i see some "air mixture lever" . Perhaps are they blocked ?

    Or a temperature sensor that is KO ?

    Thanks for your response

    Regards

  2. #2
    Join Date
    May 2011
    Location
    Ottawa, Ontario
    Posts
    1,516
    take your kick panel un knee area off. remove cabin filter. both sides and change your temp. see if the dampers control are moving.
    2007AWD auto.212k km..K/N air filter,AUXinput,Grp34size Battery
    Fixes..alternator,swybarlnk,cntrlarm,innertierod,P wiperarm,Rexhaustjnt,Raxleseals,Ujoints,idler,tens ioner pulleys.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •